Sikker seier mot Farsund

Det ble 28-16 seier mot Farsund i torsdagens kamp i Aquarama. Det var en kamp hvor man ikke så AK- lagets vanlige trøkk og tempo. Og særlig angrepsmessig ble det levert litt tynn suppe. Jentene har jobbet en tid med å strukturere skillene mellom ro og temposkifte ved våre ballinnehav. I denne kampen ble det nok mest ro og mindre tempo. Selv om det kanskje ikke ser slik ut fra tribuneplass så ser vi likevel et steg i riktig retning som vil føre til et positivt resultat etter hvert som ting vil begynne å sitte bedre.
Pauseresultatet var 14- 9. Laget ble enige om å gå ut og prestere mer tempo og intensitet i 2. omgang. Og det gjorde jentene. Det første kvarteret av andre omgang var meget bra, Farsund fikk bare score en gang da. Og kampen ble avgjort med 21-10 ledelse. Resten av kampen var mer tilbake til kampbildet fra 1. omgang. Det ble 12 måls seier og to poeng, og det er det ingen grunn til å være misfornøyde med.
Lise Victoria Malz leverte en meget flott 2. div. debut i AK-buret. Karoline Olsen viste glimtvis flotte ting i angrep. Og Eline Sørheim leverte også mye godt i denne kampen. Det var også betryggende å se Ingrid Hodnemyr i fremgang i 2. omgang etter lang tids skadeproblemer.
AK og Farsund 1 x 2 min utvisninger hver. Glimrende dommere: Erik Abrahamsen og Arne Kristiansen. Ca. 100 tilskuere i Aquarama.
Karoline Olsen 6, Benedicte Olsen 5, (1), Eline Sørheim 4, Ingrid Hodnemyr 4, Thea Stray Evenbye 3, Mona Fosli Solaas 2, Therese Fuglestad 2, Guro Sønstebø 1 og Vilde Nordlid 1