Hvem er vi, egentlig?

Postet av Atletklubben Av 1928 den 1. Jul 2019

Du har kanskje spurt deg selv; hvem er egentlig disse som sitter i styret i AK28? Noen har holdt seg oppdatert, og vet at det er store endringer i styresammensetningen for sesongen 19/20. Man kan derimot ikke benekte at mange nok ikke kan navngi mange av dem som sitter i styret, og ei heller hvorfor de sitter der. 


Bryr du deg om klubben, er du medlem i AK28 - bør dette interessere deg.
Her har du styresammensetningen for 19/20 sesongen.


Knut Stormyr

 I 1998 ble Knut Stormyr en av de tre første æresmedlemmene i klubben.  Knut har betydd mye for klubben og klubbens utvikling. Han har en aktiv spillerkarriere bak seg, blandt annet med KIF i eliteserien som også vant NM i 1980. Han har en lang trenerkarriere og har trent alt fra seniorlag til 10-års lagene.

Sykdom, skade og motgang tiltross, Knut gir seg aldri. Innstatsen han daglig legger i klubben er utvilsomt beundringsverdig, og etter mange år i styret og de senere år som styreleder, har Knut bidratt med å holde hjulene igang i alle disse årene.

Mail: ks@wme.no


________________________________________________________________


Odd von Porat Fiane

Jeg er 64 år, gift og har 3 barn. To av de har vært med i AK -28 og har masse gode venner etter den tiden. Selv har jeg vært i Luftforsvaret i mange år før jeg i 2005 begynte hos Gumpen.

Av interesser har jeg vært aktiv innen flere idretter; militær idrett /skyting, sykkel, badminton og flere ting. Jeg er glad i å få ting gjort og liker å jobbe med barn og unge. Ble med igjen i AK 28 etter mange år, for å gi noe tilbake til klubben

Mobil:   +47 913 53467

E post: odd.fiane@gmail.com


________________________________________________________________


Maren Hærum Mykland 


Jeg heter Maren Hærum Mykland, er 27 år, oppvokst på Lund. Er Fysioterapeut med spesialistutdanning innenfor barn og unge.

Min håndballinteresse startet allerede i 1.klasse på barneskolen. Har siden den tid spilt i aldersbestemte serier, regionsserie, nasjonal serie (Bring) og senior. Jeg har vært spiller i AK28 siden 13 års alder og jeg er fremdeles aktiv på damelaget. Jeg har vært trener i AK28 i 10 år for aldersbestemte lag. Håndball er noe jeg ikke ville vært foruten.

Jeg valgte å sitte i styret fra og med i år (2019) da jeg kan bidra med et perspektiv innenfra i klubben da jeg både har erfaring som trener og spiller. Som spiller har man opplevd et styre som er veldig fjernt og som nesten ingen kjenner ansikter på, dette er noe jeg veldig gjerne ønsker å gjøre noe med. Det er viktig at et styre er kjent for både spillere, foreldre og trenere, da det skal være lavterskel å ta kontakt med et styremedlem angående saker. Jeg kommer til å bidra for at det skjer endringer på denne fronten. I tillegg er jeg brennende for at alle føler tilhørighet til klubben og at alle hjelper hverandre for å gjøre håndballarenaen til et flott sted å være. Dette er en arena hvor man danner vennskap som varer livet ut, man får minner og opplevelser for livet, man opplever glede og mestring, og det er en arena hvor mange barn får blomstre. Det er viktig at styre bidrar til å skape gode og trygge rammer for alle sine medlemmer, håndball er tross alt en arena hvor mange bruker veldig mye av sin fritiden på.

Jeg vil også være tilgjengelig som styremedlem i henhold til spørsmål angående skadeforebyggende trening, hjelp til «utdanning» i forhold til skader og behandling. Alle er hjertelig velkomne til å ta kontakt og jeg vil stille opp så godt jeg kan. 


Tlf: 951 44 094

E-post: marenmykland@gmail.com


________________________________________________________________


Terje Jochumsen 

Terje Jochumsen,  født 15 oktober 1965. Samboer, 3 barn;  tvillinger på 23 og en gutt på 29.
Jobber som visekonsernsjef i Gumpen Gruppen. Født og oppvokst 100 meter fra Odderneshallen i Sleipnersvei. Spilte i Kif til 1985 før overgang til AK-28 hvor jeg spilte på A laget i 10 år. Har vært trener for herrelaget og damelaget, og 4 år som formann i Klubben. Gikk inn i styret for å bidra til å styrke AK -28 som klubb, en klubb som både for meg og mine 2 sønner har betydd mye.

Mail: Terje.Jochumsen@gumpen.no


________________________________________________________________


Silje Kristine Gumpen 

Jeg heter Silje Kristine Gumpen, 27 år og oppvokst på Lund. Bor nå på søm med min mann og våre to barn. Ellers jobber jeg i 100% stilling som sykepleier.  Har i mange år fått stort utbytte av å være medlem av klubben, og forsøker nå mitt beste å gi litt tilbake. Bidrar der jeg kan med arrangementer, sosiale medier, med råd og innsikt som nåværende spiller på damelaget, erfaring på senior, og som tidligere trener i klubben. Har ønske og mål om at klubben skal kunne vokse og utvikle seg, og være kjent som klubben med spillerne i sentrum, med trivsel og prestasjoner i samarbeid.  


Det er ett kjent problem med mangel på målvakter og spesifik målvaktstrening, og håper lagene som ønsker hjelp med dette, for å gjøre målvaktsplassen mer attraktiv, føler de kan komme til meg med spørsmål. Jeg kan også hjelpe med målvaktstrening under treningstiden om det er behov for det. Ellers har jeg mye med klubbens hjemmeside å gjør. Skulle lagene eller foreldrekontakter ønske opplæring for bruk av hjemmesiden, eller ha behov for at jeg legger ut noe på vegne av laget, ta gjerne kontakt.


Tlf: 48152449 

Mail: Siljegumpen@gmail.com Landslagssamling for Josh Korsvik

Postet av Atletklubben Av 1928 den 7. Jun 2019


AK 28 gratulerer Josh Korsvik med plass i troppen til landslagssamling og European Open i Gøteborg 27.juni-6.juli 2019 Med LM 02! Det er en veldig sterk prestasjon, spesielt med tanke på att den tidligere Gimletroll gutten er født i 2003, og får plassen i konkurranse med 2002 guttene. Josh trenes av Preben Nilsen, Erlend Hansen og Mathias Christiansen.

- Josh har hatt en fin utvikling de siste par årene, og fortjener å få muligheten til å vise seg frem blant de beste på sin alder. Han har vært utrolig trenings- og læringsvillig, og har tatt mange steg i riktig retning, skriver trener Erlend Hansen om stjerneskuddet. 

Vi gratulerer samtidig IK Våg med Kristian Gyberg som også er med i 15 manns troppen!

Kamper i gruppespillet:
Dato Tid Kamp Arena
1.juli 12:00 Norge - Færøyene Vallhala Sporthall
1.juli 18:30 Norge - Estland Vallhala Sporthall
2.juli 11:30 Georgia - Norge Vallhala Sporthall
3.juli 10:30 Israel - Norge Vallhala Sporthall
3.juli 16:45 Spania - Norge Vallhala Sporthall

Mer info om European Open finner du her:
http://eurohandball.com/…/men/2019/round/1/Preliminary+Round

Heia Norge og Heia Josh!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=435401203864285&set=pb.100021832264361.-2207520000.1559896502.&type=3&size=960%2C960Her er årets spillere sesongen 18/19

Postet av Atletklubben Av 1928 den 25. Mai 2019

Årets spiller blir tildelt den spilleren som ikke bare har utmerket seg på banen, men også sosialt med engasjement og god lagånd. Årets spiller er plinktoppfyllende, gir alltid full innsats på trening og kamper og bryr seg om sine lagkamerater.

Vi i AK28 er stolte over å ha så mange flotte spillere i klubben vår! Teller timer til det hele blåses i gang.

Postet av Atletklubben Av 1928 den 3. Mai 2019

I morgen tidlig våkner hundrevis av spente håndballspillere, noen i sine egne senger - andre på skoler eller hotell. De skal alle få gjøre noe av det gøyeste de vet, nemlig tilbringe tid sammen med sine lagkamerater både på og utenfor banen. Dette synes vi er helt magisk å få lov til å være en del av!

Vil du se minnene som ble fanget på kamera fra tidligere år er disse å finne på vår facebookside i bilde-mappene markert som "umbrocup". Ønsker du bilder eller film slettet kan du kontake oss på facebook. 


Vi vil igjen minne om at flere av oss fra klubben vil gå rundt med kamera og ta bilder/film i løpet av helgen. Vi streber etter å innhente samtykke fra samtlige gjenkjennelige personer, men forbeholder oss også forståelsen av at dette er på offentlig sted og håper de nye personvernreglene kan sees på med skjønn.


I morgen tidlig braker det løs og vi ønsker med det GOD TURNERING til alle deltagere.   

Det er naturligvis mange spørsmål der ute blandt spillere, trenere eller foreldre. Disse kan henvende seg til turnering@ak28.no eller i arrangementet på facebook. Mange svar kan du også finne under informasjon i folderen "HUMMEL CUP" her på hjemmesiden


P.S.
Vi setter stor pris på om dere vil `tagge` kjente dere finner på bildene vi poster på vår facebookside. Arrangement instruks

Postet av Atletklubben Av 1928 den 19. Mar 2019

Hjemmekamper 

Info kommer Levert av IdrettenOnline