Ny sesong, nye planer i vente.

Postet av Silje Kristine Gumpen den 25. Apr 2021

Til alle våre gode og flinke medlemmer!

Slutten av fjorårets sesong og inneværende sesong har vært av den krevende sorten. Covid-19 har gjort det krevende for alle som driver med organisert idrett over hele landet og AK-28 er intet unntak.

Vi vil i så måte få lov til å takke alle våre medlemmer og trenere for den flotte jobben og innsatsen dere gjør for klubben vår. Tusen takk alle sammen!
En av de store utfordringene vi ser i forbindelse med pandemien er frafall av medlemmer og utfordringer rundt rekruttering av nye medlemmer. Vi som klubb har derfor sett oss nødt til å ha en gjennomgang av våre tanker og visjoner for klubben og lagene våres.

På bakgrunn av dette så har vi startet prosessen med å utarbeide en ny klubbvisjon med større fokus på de yngre lagene. Dette er et pågående arbeid slik at det er vanskelig å gå i detalj men vi ser for oss følgende hovedtrekk:

- Større fokus på å utdanne trenere i egen klubb for de som ønsker det og spesielt trenere for de yngre lagene.


- Tettere oppfølging av trenerne fra klubbens side.


- Utarbeidelse av «rød tråd» som gir de enkelte lag en plan å jobbe etter helt ned på øktplan nivå.


- Splitting av trener koordinatorstillingen med en person for aldersgruppen 6-11 år og en for 12 til 16 år. 

Vi håper at disse tiltakene vil være positive for alle våre medlemmer og trenere i den utfordrende tiden vi står i. Så ser vi for oss at denne prosessen vil ta mer form når vi nærmer oss en ny sesong slik at vi kan gi dere enda mer informasjon om de spennende planene vi har for klubben vår.


Mvh

Sportslig utvalg
AK-28

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.