AK28 og Covid-19

Postet av Silje Kristine Gumpen den 13. Aug 2020

AK28 har som mange andre klubber rundt om i hele landet gjort store forandringer i driften det siste halve året. Vi har etter beste evne fulgt alle råd fra FHI, NHF og regjeringen, både under nedstenging, delvis reåpning av idretten og generelle smittevernstiltak i klubben og blant de enkelte lag. 


 

Tidlig i sommer var smittestatus i landet lav, det ble åpnet for utreise til andre land og samfunnet begynte å normaliseres igjen. Dette til tross tok vi i klubben den tunge avgjørelsen at vi avlyste den årlige utenlandsreisen hvor vår treningsleir skulle avholdes tidlig høst. Vi følte oss forpliktet til å gjøre vårt beste for å beskytte våre spillere, trenere og foreldre, selv om dette kan ha vært en upopulær beslutning for mange barn og voksne som lenge hadde gledet seg til å endelig reise på tur som lag igjen.
Idag peker smittegrafen på stigende smitte i landet, grense-reglene strammes igjen inn og vi er like sikre nå som da på at den beslutningen var riktig. 

Tidligere denne uken hadde vi ett lag som skulle reise utenbys på treningsleir. Denne ble det besluttet å avlyse på grunnlag av smittestatus i landet, og vi fant heller en alternativ, tryggere og mer intern treningsleir i vårt eget klubbhus. Selv om heller ikke dette gikk som planlagt, håper vi de spillerne fikk noe av det de ønsket og håpet på ut av dagene sammen, selv om forholdene ble noe annerledes.  Vi regner med alle våre spillere, trenere og andre som er i kontakt med klubben vår følger de generelle retningslinjene for smittevern, og at vi alle viser omsorg for hverandre ved å beskytte oss etter beste evne mot smitte. Mail oss gjerne dersom du eller noen du kjenner har noen spørsmål til våre smittervernsrutiner, hvordan vi forholder oss til trening, kamp eller sosiale begivenheter, eller om du synes noen retningslinjer er uklare eller uforståelige. Vi hjelper gjerne.
Mail: Post@ak28.no


Retningslinjer for håndballtrening: HER

Covid-19 temaside: HER  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline