Styresammensetning 2021/22

RolleNavnTelefonEpost
Styremedlem Jon Olav Sørhaug 992 32 709
 Jon.olav.sorhaug@gmail.com
Daglig leder Fredrik Ulseth 99522621fu@ak28.no 
Kasserer og nestlederOdd von Porat Fiane
91353467
odd.fiane@gumpen.no 
StyremedlemTerje Jochumsen
90023319
terje.jochumsen@moller.no 
Leder
Silje Kristine Gumpen 48152449siljegumpen@gmail.com
SekretærKristian Mjåland 90690741
Kristian.mjaland@uia.no
Sosial kontakt Thea Evenbye98434799Tevenbye@gmail.com

Du har kanskje spurt deg selv; hvem er egentlig disse som sitter i styret i AK28? Noen har holdt seg oppdatert, og vet at det er store endringer i styresammensetningen for sesongen 20/21 Man kan derimot ikke benekte at mange nok ikke kan navngi mange av dem som sitter i styret, og ei heller hvorfor de sitter der. 


Her har du styresammensetningen for 20/21 sesongen.


Silje Kristine Gumpen 
Styreleder
Adm. sosiale medier 

Jeg heter Silje Kristine Gumpen. Jeg har nå vært i klubben i over 15 år. På privaten er jeg tobarnsmor, gift og i fult arbeid som sykepleier på sykehuset.
Jeg har i mange år fått stort utbytte av å være medlem av klubben, og forsøker nå mitt beste å gi litt tilbake. Bidrar der jeg kan med arrangementer, sosiale medier, med råd og innsikt som tidligere spiller på damelaget, erfaring på senior, og som tidligere trener i klubben. Personlig sitter jeg inne med mange tanker og meninger om hvordan klubben burde være, fremstå og organiseres. Som ny leder har jeg ambisjoner om å bringe frem det beste i klubben, med både prestasjoner og trivsel i fokus.  

Tlf: 48152449 

Mail: Siljegumpen@gmail.com


________________________________________________________________Odd von Porat Fiane
Kasserer


Jeg er 64 år, gift og har 3 barn. To av de har vært med i AK -28 og har masse gode venner etter den tiden. Selv har jeg vært i Luftforsvaret i mange år før jeg i 2005 begynte hos Gumpen. Av interesser har jeg vært aktiv innen flere idretter; militær idrett /skyting, sykkel, badminton og flere ting. Jeg er glad i å få ting gjort og liker å jobbe med barn og unge. Ble med igjen i AK 28 etter mange år, for å gi noe tilbake til klubben

Mobil:   +47 913 53467

E post: odd.fiane@gmail.com

________________________________________________________________


Maren Hærum Mykland 
Nestleder


Jeg heter Maren Hærum Mykland, er 27 år, oppvokst på Lund. Er Fysioterapeut med spesialistutdanning innenfor barn og unge.

Min håndballinteresse startet allerede i 1.klasse på barneskolen. Har siden den tid spilt i aldersbestemte serier, regionsserie, nasjonal serie (Bring) og senior. Jeg har vært spiller i AK28 siden 13 års alder og jeg er fremdeles aktiv på damelaget. Jeg har vært trener i AK28 i 10 år for aldersbestemte lag. Håndball er noe jeg ikke ville vært foruten.

Jeg valgte å sitte i styret fra og med i år (2019) da jeg kan bidra med et perspektiv innenfra i klubben da jeg både har erfaring som trener og spiller. Som spiller har man opplevd et styre som er veldig fjernt og som nesten ingen kjenner ansikter på, dette er noe jeg veldig gjerne ønsker å gjøre noe med. Det er viktig at et styre er kjent for både spillere, foreldre og trenere, da det skal være lavterskel å ta kontakt med et styremedlem angående saker. Jeg kommer til å bidra for at det skjer endringer på denne fronten. I tillegg er jeg brennende for at alle føler tilhørighet til klubben og at alle hjelper hverandre for å gjøre håndballarenaen til et flott sted å være. Dette er en arena hvor man danner vennskap som varer livet ut, man får minner og opplevelser for livet, man opplever glede og mestring, og det er en arena hvor mange barn får blomstre. Det er viktig at styre bidrar til å skape gode og trygge rammer for alle sine medlemmer, håndball er tross alt en arena hvor mange bruker veldig mye av sin fritiden på.

Jeg vil også være tilgjengelig som styremedlem i henhold til spørsmål angående skadeforebyggende trening, hjelp til «utdanning» i forhold til skader og behandling. Alle er hjertelig velkomne til å ta kontakt og jeg vil stille opp så godt jeg kan. 


Tlf: 951 44 094

E-post: marenmykland@gmail.com


________________________________________________________________


Terje Jochumsen 
Sportslig utvalgs styrerepresentant 

Terje Jochumsen,  født 15 oktober 1965. Samboer, 3 barn;  tvillinger på 23 og en gutt på 29.
Jobber som visekonsernsjef i Gumpen Gruppen. Født og oppvokst 100 meter fra Odderneshallen i Sleipnersvei. Spilte i Kif til 1985 før overgang til AK-28 hvor jeg spilte på A laget i 10 år. Har vært trener for herrelaget og damelaget, og 4 år som formann i Klubben. Gikk inn i styret for å bidra til å styrke AK -28 som klubb, en klubb som både for meg og mine 2 sønner har betydd mye.

Mail: Terje.Jochumsen@gumpen.no


________________________________________________________________

Jon Olav Sørhaug 
Styremedlem og foreldrerepresentant 

Jeg heter Jon Olav Sørhaug og ble med i styret i 2021. Jeg er utdannet lærer og jobber for tiden på Universitet i Agder. 
Mitt engasjement i AK28 går gjennom barna. To av barna mine trener og spiller på klubblag i AK28. 
Det er viktig for meg at klubben legger til rette for at barna har gode opplevelser på trening og på kamp, både sosialt og fysisk. 
Jeg er ellers opptatt av skadeforebygging og ønsker at alle lag i klubben skal ha varierte treningsopplegg som også inneholder funksjonell styrketrening tilpasset utøverenes alder.
Variasjon er bra på de fleste områder i livet, og det gjelder også på håndballbanen :)
Mail: Jon.Olav.Sorhaug@gmail.com Tlf. 992 32 709  


________________________________________________________________

Kristian Mjåland 
Sekretær, foreldrerepresentant og styremedlem 

Jeg heter Kristian Mjåland, er 40 år, og ble innvalgt i styret i 2021. Jeg er far til to barn som begge spiller håndball i AK-28. Til vanlig jobber jeg på UiA, på institutt for sosiologi og sosialt arbeid, hvor jeg forsker og underviser. Selv om jeg ikke har erfaring fra håndball fra tidligere, er jeg generelt idrettsinteressert, og drev med langrenn og orientering i barne- og ungdomsårene. Jeg ble med i styret i AK-28 som representant for foreldrene i klubben. Det er viktig at foreldre med barn i klubben deltar i styret, og på den måten blir delaktig i avgjørelser om driften og utviklingen av klubben. For meg er det aller viktigste at barna våre opplever AK-28 som en trygg idrettsklubb, hvor fellesskap og mestring gror godt. Jeg ønsker å jobbe for at AK-28 blir en enda mer inkluderende håndballklubb, hvor barn deltar og føler seg velkommen uavhengig av familiens økonomi og barnas hudfarge.

 

Mitt telefonnummer er 90690741. 
Mail: kristian.mjaland@uia.no


________________________________________________________________Thea Stray Evenbye
Arrangements ansvarlig 

Mitt navn er Thea Stray Evenbye. Jeg er en 29 år gammel jente ifra Kristiansand. Spilt håndball siden jeg var sju år, først i Hånes IF før jeg som 12 åring satt meg på bussen alene for å spille for klubben i mitt hjerte: AK28. Medlem siden jeg var 12 år, første periode som styremedlem i 2012-2017 og nå gjør jeg comeback i 2021, både som styremedlem og seniorspiller (så lenge kroppen holder).

På privaten jobber jeg som bar&restaurantsjef på Håndverkeren og jeg er 100% ugift. 

Jeg har fått ansvar for sosiale aktiviteter innad i klubben, både for junior og senior. Jeg gleder meg til å være med å utvikle klubben sammen med en kjempe bra gjeng i styret.
Tlfnr: 96512663
Mail: tevenbye@gmail.com