HUMMELCUP 2024


Kampoppsettet ligger nå ute på Profixio under Hummelcup 2024. 

AK28 ønsker alle spillere, trenere, ledere og foresatte velkommen til årets Hummel Cup i Kristiansand.

Vi har som mål å skape en så kompakt og god turnering som mulig, ved å tilby et minneverdig sportslig og sosialt opphold i vår-byen Kristiansand. Turneringen arrangeres for 53. gang, helgen 19.-21. april. Vi har i år rekordpåmelding og gleder oss til å ta imot 254 lag og over 3000 deltakere. Vi ser frem til en helg med mange spennende kamper og sosiale aktiviteter, som vil gjøre dette til en hyggelig håndball helg på Sørlandet. 

AK28 har de senere år hatt som profil å tilrettelegge for valg av sunne og gode alternativer til frokost, middag og i kiosk under turneringen. Vi håper dere alle vil bidra til at turneringen preges av fair-play, godt humør og gode rollemodeller blant både spillere og voksne på tribunen. Turneringen er klubbens største dugnadsløft gjennom året, og hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten de mange hundre dugnadstimer som blir nedlagt av egne spillere, ledere og foresatte. En stor takk til alle!

Sportslig hilsen AK28


Følg gjerne #Hummelcup2024 på instagram. Her vil det bli publisert masse gøye bilder før og under turneringen. Selvfølgelig med samtykke fra de som avbildes. Vi håper på mange likes og delinger. 
________________________________________________


INFORMASJON

1. Ankomst
Alle lag skal melde seg ved ankomst for registrering og anvisning av overnatting. Ved innsjekk får våre tilreisende lag sine deltakerkort og deltakerpremie. Vi ber alle lag om å legge inn sine spillerliste i Profixio.
Fredag kveld: Infosenteret i kiosken i Gimlehallen.
Lørdag: Infosenteret i Gimlehallen ved Sportsbutikken.

2. Kampreglement
NHFs kampreglement og spilleregler gjelder for turneringen.  

3. Premiering
Alle lag i årsklasser uten sluttspill får deltaker-premier. I sluttspill-klassene er det premier til finalelag.

4. Ordensreglement
Lagledere som bor med spillerne er ansvarlig for at ordensregler overholdes, og innrette seg etter skolevaktene på stedet. Fremmede har ikke adgang til skolene. Røyking og all bruk av rusmidler/alkohol er strengt forbudt. Lagene må erstatte eventuelt skade på inventar. Det skal være ro på skolene kl.23:00. Overnattingsstedene må forlates senest kl.1200, om ikke annet er avtalt på forhånd. NB! Alle lag skal melde fra til skolevakten før avreise for felles gjennomgang av lokalene. Fremvisning av deltakerbevis ved inngang til skolene. 

5. Ballspill på skolene
Det er forbudt å nytte ball innendørs på overnattingsstedene.


Annen nyttig informasjon

Transport
Det er lite behov for transport mellom skole, matsal/UIA og spillestedene; Gimlehallen, Spicheren, Badmintonhallen og Odderneshallen. Det er gåavstand på 5-6 minutter. Det vil bli satt opp transport for distansen UIA - Gimlehallen - Aquarama. Busstider kan dere finne i informasjonssenteret. 
Transportbehov til/fra tog eller ferje, avtales med arrangør eller infosenter.


Bespisning
Alle måltider inntas på Universitetet i Agder (UIA). Denne ligger kun noen få hundre meter gangavstand fra hovedhallen, Gimlehallen. Kantinen har en kapasitet på 800 personer, så her har vi god plass. Se ellers kart for hvor denne befinner seg. 
Det tilrettelegges for allergivennlig mat i kantinen, og samtlige retter merkes med allergener. 

Åpningstider for matservering under turneringen:

Alle våre måltider serveres til våre tilreisende lag i kantina på UIA. Deltakerkortet må kunne fremvises. 
Frokost fra kl.06:30 - 11:00 (lørdag og søndag). 
Middag fra kl.12:00 - 17:30 (lørdag).
Middag fra kl.12:00 - 16:00 (søndag).

Pizza fredag kveld 
Alle lag kan forhåndsbestille pizza for bespisning fredag kveld. Dette gjøres ved å bestille på profixio med det antall personer som skal ha pizza. Pizzaen forhåndsbetales.

Underholdning lørdag kveld 
Alle lag over 12 år får mulighet til å delta på Poolparty i Aquarama Badeland lørdag kveld. Billett må leveres inn og dere får utdelt adgangsbånd til skap. Husk å levere tilbake adgangsbåndet før dere forlater Aquarama. 
Innslipp til Poolparty starter kl.19:00, men vi ber lag som ikke har kamper om å møte opp fra kl.18:30. Vi ber dere om tålmodighet og forståelse for at det vil være litt venting i kø på vei inn. Innslipp til Poolparty er frem til kl.20:00. Poolparty slutter kl.21:30 og alle må være ut av garderobene til kl.22:00. Det er kiosk/kafe i Aquarama som kan benyttes. 
Lag under 12 år
får mulighet til å delta på aktivitetskveld i Odderneshallen lørdag kveld. Her vil det være utsalg av mat, snacks og drikke under hele kvelden. Vi byr på musikk og aktiviteter. Inngang fra kl.19:00, slutt kl.21:30. 

Dagsbillett til Aquarama Badeland 
kan brukes enten lørdag eller søndag. Dette er kun for de lagene som ikke skal delta på Poolparty. For lag over 12 år som ikke vil på Poolparty, kan få dagsbillett til badeland i stedet for. 

Billetter til det ovennevnte er med i prisen ved deltakerkort A- og B. Noen lag har også kjøpt deltaker C-kort og har da kveldsarrangementene i sine deltakerkort. De lag som ikke har kjøpt deltakerkort, kan fritt kjøpe inngangsbillett til våre kveldsarrangementer i informasjonssenteret i Gimlehallen.

Bading
Bading foregår i Aquarama på Tangen i Kristiansand sentrum.
Deltakere uten deltakerkort kan i Hummelcup få kjøpt inngangsbillett i infosenteret i Gimlehallen for kr. 200,-. 
Barn under 11 år må være sammen med en voksen, maks 4 barn pr. voksen. 
Lokal buss: Ta bussen fra stoppene UIA eller Oddemarka til Kvadraturen skolesenter. Bussene går hvert 5-10 minutt.
Det går også turneringsbuss fra Gimlehallen til Aquarama. Se turneringens kjøreplan. 

Aquarama er åpen lørdag/søndag kl.09:00-18:00. Inngangsbilletten gjelder for ett besøk i AQ bad. 

Dagaktiviteter i Gimlehallen
I Gimlehallen vil det være boblefotball og mulighet for å ri på mekanisk okse.
Åpningstider for dette er: 
Lørdag kl.11:00-17:00
Søndag kl.11:00-16:00


Overnatting
Alle lag som bestiller A-kort med overnatting blir plassert på skoler i umiddelbar nærhet av Gimlehallen. Det er gåavstand mellom overnattingstedene og spillestedene: Gimlehallen, Spicheren, Badmintonhallen og Odderneshallen.

Hotell

Vi samarbeider med Thon Hotell Parken Når du vil bestille hotellrom tar du kontakt på mail parken.resepsjon@olavthon.no                                          eller tlf 38 17 20 40 og oppgir Hummelcup 24 som referanse og du får den avtalte prisen.

www.thonhotels.no
Påmeldingsavgift: 1700,- per lag

Pris for deltakerkort A: 1395,- Deltakelse i turneringen. Overnatting på skole fredag-søndag. Frokost og middag på universitetet, lørdag og søndag. Underholdning lørdag kveld. Fri adgang i Aquarama på dagtid enten lørdag eller søndag. Turneringsgave. Gratis transport mellom haller og bespisning.

Pris for deltakerkort B: 895,- (uten overnatting på skole). Deltakelse i turneringen. Frokost og middag på universitetet, lørdag og søndag. Underholdning lørdag kveld. Fri adgang i Aquarama på dagtid enten lørdag eller søndag. Turneringsgave. Gratis transport mellom haller og bespisning.

Pris for deltakerkort C: 200,- (lokale lag som ønsker kveldsaktivitet). For lokale lag uten overnatting. Aktivitetskveld for de under 12 år. Pool-party i Aquarama på kveldstid for de fra 12 år og opp. 

Førstehjelp
Det blir etablert førstehjelpsstasjon i Gimlehallen lørdag og søndag.
Legevakt i Kristiansand er ved sykehuset, lokalisert på Eg.

Forsikring
AK28 tar intet ansvar for bortkomne eiendeler fra overnattings- eller kamp steder.

Infosenteret
Fredag 16:00-23:00: Gimlehallen.
Lørdag 07:00-20:00: Gimlehallen.
Søndag 07:00-17:00: Gimlehallen.

Kontaktpersoner
Maren Mykland
E-post: marenmykland@gmail.com
tlf: 95144094
Overnatting: post@ak28.no

Turneringsledelse
post@ak28.no  

Viktige telefoner
Kristiansand legevakt 116 117
Ambulanse 113
Brann 110
Politi 112


Dette er ett rus - og alkoholfritt arrangement.
Deltakere som ikke kan overholde dette vil umiddelbart bli fratatt mulighet til å delta i årets turnering.