Hummel cup rett rundt hjørnet!

Postet av Klubbkalender den 20. Apr 2023

Klubbens turnering, Hummel cup - er rett rundt svingen. 


Årets turneringen arrangeres siste helgen i april, 28-30, og blir tidenes den største turneringen klubben noen gang har arrangert. Over 250 lag er påmeldt i turneringen, og lagene kommer fra både Norge og Danmark.  


REKORD TURNERING med andre ord!


I år som sist blir det pool-party i Aquarama og aktivitetskveld i Odderneshallen og Badmintonhallen på lørdag kveld. Det blir bespist større mengder mat på UIA kantina enn aldri før, og kioskene rundt om i hallene fylles til randen med mat og snack av alle slag. 


Vi rigger oss opp og står klare for å ta dere alle i mot fredag 28 april i Gimlehallen. Dommeren blåser i gang en håndfull med kamper allerede da, og alle er velkomne til å ringe turneringen inn fra tribunen. Spørsmål og diverse informasjon fås i info-senteret i Gimlehallen på fredag, også er kiosken åpen der for de som trenger noe for blodsukkeret etter en lang (.. eller kort) reise. 


Vi ses! 
3. plass for G2008 i regionsluttspillet 22/23

Postet av Klubbkalender den 20. Apr 2023

Av alle lagene for gutter 14 år i Agder og Rogaland tok AK-28 G2008 en sterk tredjeplass i regionsluttspillet 15.-16. april i Stavanger. 

Det ble tre tette og spennende kamper mot de beste lagene i sin aldersklasse i region sørvest. Første kamp ble et knepent 21-23 tap mot Nærbø, som var serievinner i Rogaland. I den andre kampen vant AK-28 19-17 mot Randesund, som var serievinner i hjemlig serie. Kollektiv beinhardt forsvarsspill la grunnlaget for seieren.  I siste kamp kunne seier gitt 1. plass i regionsluttspillet, men gutta fra Sandnes ble for sterke og tok etterhvert en komfortabel seier 25-18. 

Hele 19 spillere var på tur, og selv om kamptropp var begrenset til 12 fikk alle spillerene i troppen bidra, i løpet av sluttspillet. Vi gratulerer AK-28 G2008 med flotte prestasjoner i regionsluttspillet!


Tekst: Jon Olav Sørhaug 
Kampoppsettet til Hummelcup er UTE!

Postet av Klubbkalender den 17. Apr 2023

Kampoppsettet til årets Hummel cup finner du ved å trykke HER Merk: 
Grunnet rekordmange påmeldte lag og få flater å spille på har vi valgt å strekke ut turneringen begge veier. Vi må derfor ha kamper fredag kveld og til noe lenger ut på søndagen. Vi er heldige med 1.mai på mandag og derfor også skolefri, slik at vi håper at en noe senere avslutning på turneringen lar seg gjøre for de fleste. Hvis kampoppsettet skulle medføre store problemer som ikke lar seg løse på annet vis, kan lag kontakte turneringsansvarlig på FU@ak28.no.