Årsmøte avholdt med ny kunst på veggene.

Postet av Silje Kristine Gumpen den 31. Mar 2022

Årsmøte ble avholdt etter planen denne uken, med greit oppmøte. I år ble det ingen nye verken inn eller ut av styret, og vi skal alle fortsette arbeidet mot målene vi har satt oss de siste årene. Klubben vår er og skal være en klubb for alle, vi fortsetter å legge vekt på gode, trygge trenere, sosiale sammenkomster og gøye treninger.
 
De siste årene med pandemi har uten tvil satt sine spor blant alle spillere, foresatte og trenere - men også oss som klubb. Vi er stole over alle som har holdt ut, som fortsetter å engasjere seg for sporten, barna og klubben, og som er like spente som oss på årene som kommer. Vi gleder oss! Nå som livet går tilbake mot normalen oppfordrer vi alle lag om å benytte seg flittig av det flotte klubbhuset vårt. Det være seg filmkveld, kveldsmat etter trening, pølsefest en lørdag eller sette på prosjektoren en kveld det går en gøy håndballkamp. Bare husk å booke dette under fanen "om oss" og "klubbhuset". Du kan også trykke HER. 

Alle i styret kan fortsatt kontaktes på mail, adresse finner du i fanen "om oss" og "styret". Eller trykk HER. Gi gjerne beskjed om du brenner inne med noe. 


Videre har vi vært så heldige å ha fått nydelige bilder i gave fra selveste Per Ove Sødal som nå henger fint på veggene i klubbhuset. Ta deg gjerne en tur innom og ta en titt! Stor takk til Per Ove Sødal, og til klubbhusansvarlig Lene Moi og Per Reidar AabelKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.