Hummel cup 2022 statusoppdatering

Postet av Silje Kristine Gumpen den 24. Apr 2022

Odderneshallen

 


Helgen nærmer seg slutt, og snart gjenstår sluttspillet i årets Hummel cup.  
Hundrevis av kamper er blitt spilt på diverse baner rundt om i nærområdet. Noen lag har vunnet mye, andre ikke like mange, og noen har ikke engang holdt tellingen på antall baller i nettet. Uansett resultat, enes vi om at det stort sett har vært strålende fornøyde barn og voksne rundt om i hallene.

Gimlehallen

 


Kvelden i går ble det poolparty i AQ og aktivitetskveld i Badminton. Også her var det hundrevis av smilende, energiske barn å se. Kioskene serverte pølser, deilige kaker og varme vafler. Noen steder kunne man til og med få tak i fersk pizza eller varm toast. Ungene fikk løpt eller svømt fra seg, og forhåpentligvis fikk de fleste en god natt søvn i egne senger eller på skolene rundt om i området. Noen trenere samlet seg i klubbhuset for Nærbø kamp på storskjerm, også her ryktes det om god, men noe roligere stemning. 

Aktivitetskveld i Bandmingtonhallen


Nå er de fleste godt i gang med å pakke seg ut av de forskjellige klasserommene rundt om, men de fleste har noen kamper igjen før helgen er omme. Nyt de siste timene som er igjen, det er straks ett år igjen til neste gang. 


Gimlehallen

 

Spicheren

 

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.