Bli kjent med oss: Maren Mykland

Postet av Silje Kristine Gumpen den 30. Mar 2023

Maren Hærum Mykland

Er du noe som helst i hallene rundt forbi er sjansen stor for at du har møtt denne dama!

Maren Hærum Mykland er samboer med Stian, og sammen har de ett barn. Hun er født og oppvokst på Lund, og bor bare et steinkast fra Odderneshallen. På dagtid jobber hun i full stilling som fysioterapeut. Hun har en mastergrad i fysioterapi for barn og unge - ansatt som barnefysioterapeut på helsestasjonen og i skolehelsetjenesten. 


Vilde K. Jonassen (Vipers) og Maren H. Mykland (AK28)

 


- Odderneshallen er fremdeles mitt andre hjem ..


På "fritiden" er hun ansatt som spillende trener for AK28 sitt damelaget i 3.divisjon, samt trener for gutter født i 2009. Hun har også arbeidsoppgaver knyttet til Hummelcup og sitter i turneringskomiteen. Maren er med andre ord svært engasjert i klubben, og vet det meste som er å vite om både spillere, lag og klubbdrift. Det nyeste nå er at Maren (sammen med Frank Egeland og Ole C. Hapnes) har takket ja til å sitte i sportslig utvalg, noe som lenge har vært sårt tiltrengt i klubben. 


Ved spørsmål om hva  håndball og klubben betyr for henne, svarer hun: 
- Jeg har hatt hele min ungdomstid i AK28 som spiller og har svært gode minner fra dette. Antageligvis derfor jeg  fremdeles spiller aktivt på damelaget og ikke har noen intensjon om å legge ballen på hylla helt enda. 25 år som håndballspiller og det er like gøy den dag i dag. Det er derfor viktig for meg at klubben har en fungerende senior-avdeling hvor det er plass til «gamle» og unge. Vi er opptatt av å ha det gøy og sosialt mens man får være fysisk aktiv. Det er jo absolutt den beste treningsformen jeg kan tenke meg. 


O.f.v Maren H. Mykland, Line Abrahamsen, Anette Kolltveit 
N.f.v ØyvindSkjeggedal og Sveinung Hageland 

 

- Det er viktig for meg å bidra til at AK28 er en god klubb å være i for alle. Det betyr at vi må jobbe med rekruttering av flinke trenere, lytte til medlemmene i klubben og være imøtekomne med tanke på spillernes og trenernes behov. Håndballen har betydd alt for meg og er en veldig stor del av livet i dag. Odderneshallen er fremdeles mitt andre hjem og jeg blir veldig glad for alle de bekjentskapene og vennskapene jeg har får i hallen. AK28 setter utrolig pris på arbeidet du legger ned for klubben, Maren. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.