Barneidretten i AK28

Postet av Silje Kristine Gumpen den 1. Sep 2023


Etter to svært vellykkede år med barneidrett for de minste barna på lund kan vi ikke gjøre annet enn å kjøre i gang på tredje året! 


Vi i AK28 håper at vårt barneidrettsprosjektet vil bidra til ett tryggere og mer inkluderende miljø i nærområdet, som med tiden kan bidra til mindre kriminalitet, gjenger og utrygghet. Ved at familiene på tvers av gater og skolegrenser jevnlig treffes og får kjennskap til hverandre, samtidig som at flest mulig barn inkluderes og færre blir stående på utsiden, vil idrett kunne føre både små og store sammen. 

Vi inviterer alle barn født i 2018 og 2019 til å være på med lek med ball, lagarbeid, dansing, hinderløype og mye tull og tøys. Barna øver på å ta i mot beskjeder, samarbeid, språkkunnskaper, koordinasjon, vente på tur og å stå i kø. 
Hver tirsdag kl 1615 til 1700 i Odderneshallen. Oppstart tirsdag 5 september

Dette er ett lavterskeltilbud, kom som du er og når det passer. 
Ta med innesko og drikkeflaske. 
Medlemskapspris 100,- per barn per år. 

Klubben forventer at noen av foreldrene melder seg som trenere for barna. Vi anbefaler at minst to personer tar ansvar, men flere må gjerne bidra og eksempelvis ta annenhver/tredjehver uke. Send gjerne med kommentar i mail om du kunne tenke deg å bidra. 


Håper vi ses. 


Vi benytter oss av appen Spond. Link til gruppen sendes etter påmelding. 
Påmelding sendes på mail til: 
Siljegumpen@gmail.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.