Hummel Cup 2022
Vi  i AK 28 gleder oss veldig til å arrangere cup igjen! Vi måtte avlyse i 2020 og 2021 pga Covid, men har  brukt tiden siden i vår til å planlegge en enda bedre opplevelse for dere spillere og trenere fra 242 lag samt familie og publikum! 

Vi tror på en kjempefin turneringen etter vinterens smitte tiltak blir avsluttet og vi kan ta hverdagen tilbake!

(Vi refunderer selvfølgelig 100% av påmelding og deltaker avgifter om det mot formodning blir begrensninger, utsettelser eller avlysning pga pandemien!)
       

       Velkommen til Hummel Cup 2022 fra 22-24 April!
AK28 ønsker alle spillere, trenere, ledere og foresatte velkommen til årets Hummel Cup i Kristiansand.

Vi har som mål å skape en så kompakt og god turnering som mulig, ved å tilby et minneverdig sportslig og sosialt opphold i vår-byen Kristiansand. Turneringen, som arrangeres for 51. gang, helgen 22- 24 april samler 242 lag  og i overkant av 2500 spillere og ledere. Vi ser frem til en helg med mange spennende kamper og sosiale aktiviteter, som vil gjøre dette til en hyggelig håndball helg på Sørlandet. 

AK28 har de senere år hatt som profil å tilrettelegge for valg av sunne og gode alternativer til frokost, middag og i kiosk under turneringen. Vi håper dere alle vil bidra til at turneringen preges av fair-play, godt humør og gode rollemodeller blant både spillere og voksne på tribunen. Turneringen er klubbens største dugnads løft gjennom året, og hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten de mange hundre dugnadstimer som blir nedlagt av egne spillere, ledere og foresatte. En stor takk til alle!

Sportslig hilsen AK28


PS: Under turneringen vil AK28s representanter forevige de gode minnene. Bilder og videoer vil bli publisert på AK28 sin Facebook, Instagram og hjemmeside. Vi streber etter å innhente samtykke fra samtlige gjenkjennelige personer, men forbeholder oss også forståelsen av at dette er på offentlig sted og håper de nye personvernreglene kan sees på med skjønn.

Vi håper alle får glede av dette, og setter pris på alle "likes" og delinger!
Ønsker du noe fjernet, kontakt siljegumpen@gmail.com
________________________________________________


1. Ankomst
Alle lag skal melde seg ved ankomst for registrering og anvisning av overnatting. Fredag kveld: Infosenteret i Gimlehallen Lørdag: Infosenteret i Gimlehallen

2. Kampreglement
NHFs kampreglement og spilleregler gjelder for turneringen .

3. Premiering
Alle lag 7-11 får deltaker premier. I klassene 12-16 er det premier til finalelagene.

4. Ordensreglement
Lagledere som bor med spillerne er ansvarlig for at ordensregler overholdes, og innrette seg etter skole vaktene på stedet. Fremmede har ikke adgang til skolene. Røyking og all bruk av rusmidler er strengt forbudt. Lagene må erstatte eventuelt skade på inventar. Det skal være ro på skolene kl.2300. Overnattingsstedene må forlates senest kl.1200, om ikke annet er avtalt på forhånd. NB! Alle lag skal melde fra til skole vakten før avreise for felles gjennomgang av lokalene.

5. Ballspill på skolene
Det er forbudt å nytte ball innendørs på overnattingsstedene.


Annen nyttig informasjon

Transport.
Det er lite behov for transport mellom skole, matsal/UIA og spillestedene, Gimlehallen, Spicheren og Odderneshallen. Det er gåavstand på 5-6 minutter. Dersom det blir benyttet skoler skoler utenfor gåavstand, så vil arrangøren sette opp busser for transport. Det vil bli satt opp transport for distansen Gimlehallen - Aquarama. Busstider vil bli annonsert på nettet og i infosenteret.
Transportbehov til/fra tog eller ferje, avtales med arrangør eller infosenter.

Bespisning
Alle måltider inntas i Universitetet i Agders kantine (UIA). Denne ligger kun noen få hundre meter gangavstand fra hoved hallen, Gimlehallen. Kantinen har en kapasitet på 800 personer, så her har vi god plass. Se ellers kart for hvor denne befinner seg. 

Pizza fredag kveld 

Alle lag kan forhåndsbestille pizza for bespisning fredag kveld. Dette gjøres ved å bestille på profixio med det antall personer som skal ha pizza. Pizzaen forhåndsbetales.

Underholdning lørdag kveld 

For 12-15 åringene lanserer Hummel cup 2022 , med hjelp av vår sponsor PALMESUS, pool-party i Aquarama på bystranda for de eldste i cupen, de som er født 2009 - 2005. Dørene åpnes, lyset senkes og musikken skrues opp 19.30, det er kafe med masse godt å både spise og drikke. Festen slutter klokken 22.

For 7-11 åringene har vi enda en nylansering, Aktivitets kveld! 

 For de yngre klassene, født 2010 og senere blir det Aktivitets kveld i Badminton hallen & Oddernes hallen (Inngang fra Badmintonhallen) med boble fotball, hoppe tårn, sumobryting og mye mer gøy!

Åpningstider for matservering under turneringen:
Lørdag frokost 0630 – 1000
Lørdag middag 1300 – 1700  Lasagne (oksekjøtt) med brød Kan også fås glutenfri og vegetar.

Søndag frokost 0630 – 1000
Søndag middag 1130 – 1600  Tagliatelle med kjøttsaus (oksekjøtt)  Kan også fås glutenfri og vegetar.

Alle som skal spise må vise deltaker kort ved ankomst til spisesal.
Spillere og ledere med matallergier, bes om å meddele dette senest 2 uker før turneringen til post@ak28.no

Bading
Bading foregår i Aquarama Bad på Tangen i Kristiansand sentrum. Alle som har kjøpt deltaker kort i turneringen får gratis inngangsbillett til Aquarama Bad. Alle andre deltakere i Hummel Cup kan få kjøpt inngangsbillett i infosenteret i Gimlehallen for kr. 200,-.
Barn under 11 år må være sammen med en voksen, maks 4 barn pr. voksen. 
Buss: ta bussen fra stoppene UIA eller Oddemarka til Kvadraturen. Bussene går hvert 5-10 minutt.
Det går også turnerings buss fra Gimlehallen til Aquarama. Se turneringens kjøreplan. 

Aquarama er åpen fredag kl 0600-2100, lørdag/søndag kl 1000-1800. Inngangsbilletten gjelder for en av dagene.

Overnatting
Alle lag som bestiller A kort med overnatting blir plassert på skoler i umiddelbar nærhet av Gimlehallen. KKG, Presteheia og Lovisenlund. Det er gåavstand mellom overnattingstedene og spillestedene, Gimlehallen, Spicheren og Odderneshallen.


Hotell

Vi samarbeider med Thon Hotell Parken Når du vil bestille hotellrom tar du kontakt på mail parken.resepsjon@olavthon.no                                          eller tlf 38 17 20 40 og oppgir Hummelcup 22 som referanse og du får den avtalte prisen.

Priser:

Enkeltrom  1 pers 1045 pr natt

Standard dobbelt/ Twin 2 pers kr 1245 pr natt

Familierom 3 pers kr 1545 pr natt 

Familierom 4 pers kr 1845 pr natt 

Flott frokostbuffe  inngår

www.thonhotels.no
Priser:
Priser for påmelding er NOK 1.600,- pr. lag.

Deltakerkort A - 995,- pr deltaker.
Gjelder for overnatting fredag til søndag på skole rett ved hallene, frokost og middag på lørdag og søndag, diskotek på lørdag, fri adgang til Aquarama badeland, turneringsgave, samt gratis transport mellom spillestedene og overnattingsstedene

Deltakerkort B - 695,- pr deltaker.
Gjelder for de lag som overnatter på hotell, frokost og middag på lørdag og søndag, diskotek på lørdag, fri adgang til Aquarama badeland, turneringsgave, samt gratis transport mellom spillestedene og overnattingsstedene.

Deltakerkort C - 200,- pr deltaker
Lokale lag som ønsker turneringsgave (t skjorte)

Deltakerkort D - 200.-
Lokale lag som vil bade i AQ samt gå på aktivitets kveld i Badmintonhallen lørdag 19.30 (7-11) eller på pool party i AQ lørdag 19.30 (12-15)

Førstehjelp
Det blir etablert førstehjelps stasjon i Gimlehallen lørdag og søndag. 
Legevakt i Kristiansand er ved sykehuset, lokalisert på Eg ved vestsiden av elven Otra.

Forsikring
AK28 tar intet ansvar for bortkomne eiendeler fra overnattings- eller kamp steder.

Infosenteret
Fredag 1600-2300: Gimlehallen.
Lørdag 0700-2000 og søndag 0700-1530: Gimlehallen.

Kontaktpersoner
Infosenteret: John Øyvind Olsen 971 94 040
Overnatting: Christian Gunnufsen 900 50 746

Turneringsledelse
post@ak28.no
Christian Gunnufsen 900 50 746


WEB/Sosiale medier
siljegumpen@gmail.com
Silje Gumpen 481 52 449

Viktige telefoner
Kristiansand legevakt 116 117
Ambulanse 113
Brann 110
Politi 112