Hummel Cup 2022


Det var med tungt hjerte vi så oss nødt til å avlyse Hummel cup 2021 i vår pga Covid 19. 


Vi har nå brukt tiden siden i vår til å planlegge en enda bedre opplevelse for dere spillere, trenere, familie og publikum.
       

       Velkommen til Hummel Cup 2022 fra 22-24 April!
AK28 ønsker alle spillere, trenere, ledere og foresatte velkommen til årets Hummel Cup i Kristiansand.

Vi har som mål å skape en så kompakt og god turnering som mulig, ved å tilby et minneverdig sportslig og sosialt opphold i vår-byen Kristiansand. Turneringen, som arrangeres for 51. gang, helgen 22- 24 april samler vanligvis over 2000 spillere og ledere. Vi ser frem til en helg med mange spennende kamper og sosiale aktiviteter, som vil gjøre dette til en hyggelig håndballhelg på Sørlandet. 

AK28 har de senere år hatt som profil å tilrettelegge for valg av sunne og gode alternativer til frokost, middag og i kiosk under turneringen. Vi håper dere alle vil bidra til at turneringen preges av fair-play, godt humør og gode rollemodeller blant både spillere og voksne på tribunen. Turneringen er klubbens største dugnadsløft gjennom året, og hadde ikke vært mulig å gjennomføre uten de mange hundre dugnadstimer som blir nedlagt av egne spillere, ledere og foresatte. En stor takk til alle!

Sportslig hilsen AK28


PS: Under turneringen vil AK28s representanter forevige de gode minnene. Bilder og videoer vil bli publisert på AK28 sin Facebook, Instagram og hjemmeside. Vi streber etter å innhente samtykke fra samtlige gjenkjennelige personer, men forbeholder oss også forståelsen av at dette er på offentlig sted og håper de nye personvernreglene kan sees på med skjønn.

Vi håper alle får glede av dette, og setter pris på alle "likes" og delinger!
Ønsker du noe fjernet, kontakt siljegumpen@gmail.com
________________________________________________


1. Ankomst
Alle lag skal melde seg ved ankomst for registrering og anvisning av overnatting. Fredag kveld: Infosenteret i Gimlehallen Lørdag: Infosenteret i Gimlehallen

2. Kampreglement
NHFs kampreglement og spilleregler gjelder for turneringen .

3. Premiering
Alle lag 7-11 får deltakerpremier. I klassene 12-16 er det premier til finalelagene.

4. Ordensreglement
Lagledere som bor med spillerne er ansvarlig for at ordensregler overholdes, og innrette seg etter skolevaktene på stedet. Fremmede har ikke adgang til skolene. Røyking og all bruk av rusmidler er strengt forbudt. Lagene må erstatte evnt skade på inventar. Det skal være ro på skolene kl.2300. Overnattingsstedene må forlates senest kl.1200, om ikke annet er avtalt på forhånd. NB! Alle lag skal melde fra til skolevakten før avreise for felles gjennomgang av lokalene.

5. Ballspill på skolene
Det er forbudt å nytte ball innendørs på overnattingsstedene.


Annen nyttig informasjon

Transport.
Det er lite behov for transport mellom skole, matsal/UIA og spillestedene, Gimlehallen, Spicheren og Odderneshallen. Det er gåavstand på 5-6 minutter. Dersom det blir benyttet spillesteder/skoler utenfor gåavstand, Starthallen og Aquarama, så vil arrangøren sette opp busser for transport. Det vil bli satt opp transport for distansen Gimlehallen - Aquarama. Busstider vil bli annonsert på nettet og i infosenteret.
Transportbehov til/fra tog eller ferje, avtales med arrangør eller infosenter.

Bespisning
Alle måltider inntas i Universitetet i Agders kantine (UIA). Denne ligger kun noen få hundre meter gangavstand fra hovedhallen Gimlehallen. Kantinen har en kapasitet på 800 personer, så her har vi god plass. Se ellers kart for hvor denne befinner seg. 

Pizza fredag kveld 

Alle lag kan forhåndsbestille pizza for bespisning fredag kveld. Dette gjøres ved å bestille på profixio med det antall personer som skal ha pizza. Pizzaen forhåndsbetales.

Discotek lørdag kveld 

INFO KOMMER 

For Hummelcup 2022 skal vi arrangere, med hjelp av vår sponsor PALMESUS, pool-party i Aquarama på bystranda for de eldste i cupen.  For de yngre klassene blir det aktivitetskveld i Odderneshallen med boblefotball, klatretårn, sumobryting og mye mer gøy!

Åpningstider for matservering under turneringen:
Lørdag frokost 0630 – 1000
Lørdag middag 1300 – 1700
Søndag frokost 0630 – 1000
Søndag middag 1130 – 1600

Alle som skal spise må vise deltakerkort ved ankomst til spisesal.
Spillere og ledere med matallergier, bes om å meddele dette senest 2 uker før turneringen til post@ak28.no

Bading
Bading foregår i Aquarama Bad på Tangen i Kristiansand sentrum. Alle som har kjøpt deltakerkort i turneringen får gratis inngangsbillett til Aquarama Bad. Alle andre deltakere i HummelCup kan få kjøpt inngangsbillett i infosenteret i Gimlehallen for kr. 100,-. 
Barn under 11 år må være sammen med en voksen, maks 4 barn pr. voksen. 
Buss: ta bussen fra stoppene UiA eller Oddemarka til Kvadraturen. Bussene går hvert 5-10 minutt.
Det går også turneringsbuss fra Gimlehallen til Aquarama. Se turneringens kjøreplan. 

Aquarama er åpen fredag kl 0600-2100, lørdag/søndag kl 1000-1800. Inngangsbilletten gjelder for en av dagene.

Overnatting
Alle lag som bestiller A kort med overnatting blir plassert på skoler i umiddelbar nærhet av Gimlehallen. KKG, Presteheia og Lovisenlund. Det er gåavstand mellom overnattingstedene og spillestedene, Gimlehallen, Spicheren og Odderneshallen.

Priser:
Priser for påmelding er NOK 1.600,- pr. lag.

Deltakerkort A - 995,- pr deltaker.
Gjelder for overnatting fredag til søndag på skole rett ved hallene, frokost og middag på lørdag og søndag, diskotek på lørdag, fri adgang til Aquarama badeland, turneringsgave, samt gratis transport mellom spillestedene og overnattingsstedene

Deltakerkort B - 695,- pr deltaker.
Gjelder for de lag som overnatter på hotell, frokost og middag på lørdag og søndag, diskotek på lørdag, fri adgang til Aquarama badeland, turneringsgave, samt gratis transport mellom spillestedene og overnattingsstedene.

Deltakerkort C - 200,- pr deltaker
Lokale lag som ønsker turneringsgave

Deltakerkort D - Gratis
Lokale lag som kun vil spille er gratis

Førstehjelp
Det blir etablert førstehjelps stasjon i Gimlehallen lørdag og søndag. 
Legevakt i Kristiansand er ved sykehuset, lokalisert på Eg ved vestsiden av elven Otra.

Forsikring
AK28 tar intet ansvar for bortkomne eiendeler fra overnattings- eller kampsteder.

Infosenteret
Fredag 1600-2300: Gimlehallen.
Lørdag 0700-2000 og søndag 0700-1530: Gimlehallen.

Kontaktpersoner
Infosenteret: John Øyvind Olsen 971 94 040
Overnatting: Christian Gunnufsen 900 50 746

Turneringsledelse
post@ak28.no
Christian Gunnufsen 900 50 746


WEB/Sosiale medier
siljegumpen@gmail.com
Silje Gumpen 481 52 449

Viktige telefoner
Kristiansand legevakt 380 76 900
Ambulanse 113
Brann 110
Politi 112

Levert av IdrettenOnline