Slik ser den historiske kamprapporten ut

Rekordlaget fra venstre: Kenneth Knutsen, Terje Solli, Christian Sørensen, Henning Damsgaard, Tore Hodnemyr, Christian Mjaaseth og Kim Robson

Den 25. november 1989 skrev AK 28s guttelag seg inn i håndballhistorien. Vårt lag møtte MHI til seriekamp i Odderneshallen.  Sluttresultatet ble ufattelige 81-11 til AK 28.  81 scoringer i løpet av 2 x 25 minutter.  Det er  1,62 mål pr minutt i kampen.

Ingen over, ingen ved siden, heter det i Freia-reklamen. Det passer i høyeste grad her. Aldri har det vært scoret så mange mål i løpet av håndballkamp. Så vidt vi vet står rekorden fortsatt. Motstander MHI mente AK 28 burde ha slakket av på tempoet i det ulike oppgjøret, men var samtidig imponert over motstandernes innsats.

Espen Johnsen var også med i den historiske kampen

Christian Sørensen ble toppscorer med 29 mål. Det er som regel mer enn nok til å vinne en normal håndballkamp.  Kenneth Knutsen med 14 mål og Christian Mjaaseth 13 mål. Kim Robson (8), Tore Hodnemyr (6), Espen Johnsen (6) og Terje Solli (5) stod for de øvrige målene.  Samtlige utespillere tegnet seg på scoringslisten. Henning Damsgaard stod i mål på laget, mens Helge Bjorvand var trener og lagleder for rekordlaget.