Hummel cup

Postet av Silje Kristine Gumpen den 31. Mar 2022

Hummel cup 2022 nærmer seg med stormskrit!

Dette ser ut til å bli ett rekordår for oss i Hummel cup og AK28. VI har utrolig mange lag som har meldt seg på, i alle aldersgrupper. Dette lover godt for en bra og innholdsrik cup.
I disse dager holder vi i klubben på med de siste forberedelsene til cup-helgen, og vi kan garantere at dere deltakere har mye spennende å se frem til. Det står mye informasjon om helgen allerede under fanen vår HER.

Utover fulle dager med kamper og måltider, blir det arrangert bade-disco for de eldste i AQ, og sport og moro for de yngre i Badmingtonhallen. Det blir også middag og foredrag for de trenerne som er interesserte i dette i klubbhuset i Odderneshallen. Tilreisende lag kan også kontakte oss og få ordnet pizza fra Pizza Bakeren for fredagskvelden. Utover dette kommer det informasjonsskriv til alle spillere, trenere og foreldre med relevant info, kart og telefonnummere. 

Vi kommer til å legge ut bilder, filmer, viktig informasjon og mye annet gøy på diverse kontoer. Vi håper så mange som mulig har lyst til å følge oss på vår FACEBOOK, Instagram og Snapchat.

 


PS: Under turneringen vil AK28s representanter forevige de gode minnene. Bilder og videoer vil bli publisert på AK28 sin Facebook, Instagram og hjemmeside. Vi streber etter å innhente samtykke fra samtlige gjenkjennelige personer, men forbeholder oss også forståelsen av at dette er på offentlig sted og håper de nye personvernreglene kan sees på med skjønn.

Vi gleder oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.