Send oss ditt bidrag!

Postet av Atletklubben Av 1928 den 29. Mar 2020


I disse tider hvor fellestrening, skole og kamper er frarådet, er vi nysgjerrige på hvordan dere løser den nye hverdagen hjemme. Vi kan kanskje ikke spille sammen i hallen, men - om alle bidrar, så kan vi få til å trene hjemme.. SAMMEN!

Hva er den beste, gøyeste eller vanskeligste håndballrelaterte øvelsen du gjør hjemme i disse dager? Vi putter sammen bidragene deres og poster på vår facebook og hjemmeside, så kan dere alle se hverandre der hjemme og trene sammen. Få tillatelse av en foresatt og kanskje noe hjelp til å filme og send til oss!


Send til:
PM til AK28 på facebook 
Eller mail: Siljegumpen@gmail.com


0 Kommentar

Hummelcup 2020 avlyst

Postet av Atletklubben Av 1928 den 28. Mar 2020


Da er Hummel cup 2020 dessverre avlyst pga situasjonen rundt Korona viruset. AK 28 refunderer 100% av innbetalte påmeldingsavgifter og tjenester. Dere som har betalt vil motta en mail med forespørsel om kontonummer dere ønsker beløpet refundert til.

Vi kommer tilbake med ny turnering 16-18 april 2021!

Da selvfølgelig med de nyhetene vi skulle presentere i år. 2x13 kamper for de eldste, fredagskamper i Gimlehallen og Beach party i Aquarama.

Ta vare på dere selv så sees vi i en hall på andre siden av dette. 


0 Kommentar

All regional kampaktivitet og treninger avlyses

Postet av Atletklubben Av 1928 den 11. Mar 2020


Norges Håndballforbund avlyser all regional kampaktivitet fra og med torsdag 12. mars. 


Vedtaket er fattet av en samlet nasjonal ledergruppe i Norges Håndballforbund (NHF).  Nasjonal ledergruppe, som består av NHFs generalsekretær og regionenes daglige ledere, er samlet på Ullevaal Stadion onsdag for å vurdere de tydelige signalene fra Folkehelseinstituttet i lys av koronavirusets spredning. 

Norges Håndballforbunds vedtak innebærer at all kampaktivitet i det regionale tilbudet stanses fra og med torsdag 12. mars. Dette tilbudet består kort oppsummert av alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser - med unntak av REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet. De tre sistnevnte serienivåene underlegges en fortløpende vurdering med hensyn til videre forløp. 

Vedtaket vil få konsekvenser for opp- og nedrykk i seriesystemet. Norges Håndballforbund vil i løpet av de nærmeste dagene komme tilbake til hvordan dette løses. 


- Dette er ikke noe vi gjør med lett hjerte, og jeg beklager den situasjonen som norsk håndball nå står overfor. Signalene fra helsemyndighetene er imidlertid så tydelige at dagens beslutning fremstår som en riktig avgjørelse, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.


Videre har styret i AK28 i samråd med FHI og NHF besluttet å umiddelbart avlyse alle treninger i AK28's regi. Det vil si at hallene stenges for trening, og trenere får instrukser om å avlyse all felles treningsaktivitet også utenfor halltrening. Foreløpig uvist hvor lenge dette vil gjelde, og vi skal i informere våre medlemmer fortløpende både her på hjemmesiden, og på mail til trenere og foreldre. Mvh. Styret i AK28


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline