Ring julen inn med AK28

Postet av Atletklubben Av 1928 den 4. Des 2022

Årets julelåt 2022, du finner den her!


J06 besto kvalifisering med glans, og laget brøyter seg nå gjennom konkurrentene i årets Bringserie. Med en enorm tropp, dyktige trenere og eksepsjonelt støtteapparat har laget alle forutsetninger for å komme langt i serien.


Styreleder i AK28, Silje Gumpen, er ikke overrasket over deres gode resultater.
- Det er et eksepsjonelt kull vi snakker om. Det er sjelden vare å ha så mange jevnt gode spillere på samme lag. Dessuten har de trenere som er helt i toppen nasjonalt, og en foreldregruppe som strekker seg langt for laget. 

Dette er AK 28s J16-tropp. Bak fra venstre: Mille Johanson Soltveit, Vårin Haugen Pedersen, Ada Victoria Fritzman Utsogn, Ida Fredrikke Lunde Syvertsen, Åsne Bakken Damsgaard, Frida Tønnessen Vik, Mia Mølbach, Helene Hultmann, Tilde Lunde Ugland, Thea Louise Røysland og Karoline Borgerud Nordahl. Midtre rekke fra venstre: Martha Sagebakken Omdal, Frøydis Gåseland, Marte Monen, Selma Birgitta Hedding-Valvik, Tiril Eidet, Tatiana Truchan, Shamsa Mohamed Ali, Emma Nicoline Aateigen, Hymejra Maznikar, Selma Tryland og Emma Sælør. Foran fra venstre: Emma Ludvigsen, Emma Instefjord, Sarah Vedå, Katarina Witt Michelsen, Ane Aurebekk Andersen, Nilla Hermine Reitan, Anne Ofelia Haus, Hedda Haslerud, Nina Iselin Enger Alnes, Elze Zaleskyte og Ane Hjorth. Foto: Tore K. Haus


- Det har jo vært en intern greie i laget, en sang for å senke skuldrene før kamp når stemningen ellers har vært litt anspent, sier far Preben Monen. Så bestemte noen av oss for å ta den litt lenger. 


Det er foreldregruppen som står bak det nyeste påfunnet. Den interne sangen som ble spilt på bilturer og kamp, er nå modernisert. Om ikke sangen fenget i utgangspunktet, så gjør den i alle fall det nå.


Hør fedrene Preben Monen, Sveinung Hedding-Valvik , Odd Thomas Sælør, Thorstein Syvertsen, Tore Haus og Erik Hals synge julen inn iført røde supporter skjorter; GLEDE GLEDE GLEDE.
 

            
                
                    ___________________________________________________________________________                        

glede glede glede strømmer innenifra glede glede glede strømmer innen i fra glede glede glede strømmer innenifra glede glede glede strømmer innen i fra 

                       

plystring 

                       

ekte ekte glede strømmer innenifra Ja ekte ekte glede strømmer innenifra Ja ekte ekte glede strømmer innenifra ekte ekte glede strømmer innenifra 

                       

plystring 

                       

innenifra 

                       

Gleden i Laget er min styrke hver en dag Gleden i Laget er min styrke hver en dag Gleden i Laget er min styrke hver en dag Gleden i Laget er min styrke hver en dag 

                       

plystring 

                       

Vi har en hellig trener, som vi kan kalle vår far Glede med ballen, har vi fått av vår runde far Vi har en hellig trener, som vi kan kalle vår far Glede med ballen har, vi fått av vår runde far 

                       

plystring 

                       

Denne hellige treneren, han gir aldri opp Han bringer læring, til sjel og kropp og sinn 

                                    
         
                    
                        

Denne hellige treneren, han gir aldri opp Han bringer læring, til sjel og kropp og sinn 

                       

plystring 

                       

Vi har en hellig trene, som vi kan kalle vår far Glede med ballen, har vi fått av vår runde far Vi har en hellig trener, som vi kan kalle vår far Glede med ballen, har vi fått av vår runde far 

                       

plystring 

                       

glede glede glede strømmer innenifra glede glede glede strømmer innen i fra glede glede glede strømmer innenifra glede glede glede strømmer innen i fra 

                       

plystring 

                       

Denne hellige treneren han gir aldri opp Han bringer læring til sjel og kropp og sinn 

                       

sjel og kropp og sinn 

                    
                
                    

    
Er du vår nye daglige leder?

Postet av Atletklubben Av 1928 den 1. Nov 2022


Vi søker etter ny daglig leder i inntil 100% stilling.


AK28 søker etter en person som brenner for håndball, har gode lederegenskaper og ønsker å bidra med å utvikle en idrettsklubb. Du bør ha erfaring med både sport og økonomi, har du også kjennskap til håndballmiljøet vil dette vektlegges. 
Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Daglig leders oppgaver bestemmes av egen arbeidsinstruks, vedtatt av styret og innarbeidet som del av dennes ordinære arbeidsavtale. Daglig leder skal ikke utføre alle oppgaver selv, men skal påse at alle viktige oppgaver blir godt organisert, planlagt og gjennomført. Oppgaver som daglig leder selv ikke utfører, vil daglig leder derfor ha et påse-ansvar for at blir utført av andre ansatte eller styrets medlemmer. Arbeidsoppgaver vil omhandle: 


- Daglig administrativ ledelse av klubben i tett samarbeid med styret og oppnevnte ressurspersoner i klubben. 

- Ansvar for planlegging og organisering av klubbens aktiviteter og arrangementer, herunder klubbens egen turnering Hummel cup

- Ansvarlig for kontakt og kommunikasjon med NHF, regionen og andre håndballinstanser samt samarbeid med lokale klubber 

- Oppfølgingsansvar for lag, trenere og foreldrekontakter i klubben. 

- Ansvarlig for søknader, påmeldinger og medlemsregister. 

- Budsjett og økonomioppfølging 

- Merkevarebygging og sponsorarbeid 

- Arbeid med klubbens sosiale flater 


Ønskede kvalifikasjoner 

- Relevant høyere utdanning er en fordel, men ikke en forutsetning (økonomi/administrasjon, salg/markedsføring, idrett m.v.)

- Samfunnsengasjert og glødende interesse for idrett. 

- Fordel med erfaring fra organisasjonsarbeid og frivillighet 

- Gode språkferdigheter i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig 

- Stillingen krever politiattest 

- Førerkort klasse B 

- God på relasjonsbygging, kommersiell teft og evner å bygge nettverk. 

- Ha evnen til å skape begeistring og entusiasme

- Dyktig på bruk av IT-verktøy og digitale hjelpemidler 


Vi tilbyr

- Spennende og allsidig stilling med høy grad av fleksibilitet

- Nøkkelrolle i arbeidet med å utvikle klubben inn i fremtiden 

- Lønn etter avtale 

- Tilpassede arbeidsoppgaver basert på erfaring og kompetanse Vis din interesse for stillingen ved å sende din CV og søknad snarest til styreleder på mail: formann@ak28.no. Attester og vitnemål vedlegges søknad. Søknadsfrist mandag 21.november - Søknader behandles fortløpende. 

Trollcup-vinnere

Postet av Atletklubben Av 1928 den 30. Okt 2022

Trollcup-vinnere

Etter å ha gått ubeseiret gjennom turneringen stod stod AK 28/Just Gutter 14 igjen som vinnere i sin årsklasse.

På veien mot finalen ble det flere jevne oppgjør mot Randesund 1, 2 og Søgne. I finalen ble Randesund 2 slått 9-8. 


Samarbeidslaget AK 28/Just har stor bredde i troppen og talentfulle spillere i alle posisjoner. Gjennom turneringen bidro hele laget med knallhardt forsvarsarbeid og gode offensive kombinasjoner. Laget scoret fra alle posisjoner på banen og begge keeperne i turneringen stod for avgjørende redninger. Etter finalen kåret arrangørene lagets venstreback Lukas Sørensen Nordahl til mest verdifulle spiller i turneringen.

Vi gratulerer lagleder Kent Bakke og resten av laget med gode prestasjoner, flott samspill og et nytt cup-trofé til premieskapet!Bli med på årets Blime!

Postet av Atletklubben Av 1928 den 28. Okt 2022


NRK Super inviterer alle idrettslag, klubber og toppidrettsutøvere til å danse BlimE-dansen!


Vi danser for vennskap fredag 11. november.
BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje. I utgangspunktet var dette en kampanje rettet mot barn, men de senere årene ser vi at stadig flere voksne også deltar.

Både nødetatene, Hæren og regjeringen har tidligere deltatt i dansen. Vi opplever at BlimE-dansen blir brukt mer og mer på idrettsarrangementer og håper enda flere utøvere vil danse i år! Hvert år lager vi en ny BlimE-sang, med tilhørende dans. Når vi danser sammen skaper vi felles minner og glede, og bedrer samholdet i gruppen. 

- Dette er en perfekt teambuildingsaktivitet, og det er helt gratis å delta! 

Årets BlimE-låt heter «Den Ene» og synges av Selma Ibrahim. Dansen dere lære dere på NRKsuper I NRK TV vil dere finne flere versjoner av BlimE-dansen, blant annet sangen på samisk, i tegnspråkversjon og for ASK-brukere. 

BlimE-låta finnes på flere språk, laget i forbindelse med den internasjonale delen av kampanjen «Eurovision Kids Friendship campaign» 


Slik går dere fram for å delta:
- Øv på dansen frem mot den store BlimE-dagen. Kan dere ikke danse fredag 11.11, så gjør det ingenting hvis dere f.eks. danser noen dager/uker i forveien. Det viktigste er å BlimE!

- Film gjerne dansen og send den inn til oss. Lenke til innsending: https://bidra.nrk.no/BlimE2022 . (innsendingen åpner 31. oktober) BlimE er en vennskapskampanje og skal ikke brukes til egen kommersiell vinkling. 

- Vi klipper sammen noen av de innsendte videoene til en reportasje som publiseres i NRK TV 11. november. Alle videoen som blir sendt inn til oss innen 30. november blir lagt ut på nettsidene våre. 

- Legger dere ut BlimE-dansen i sosiale medier så tagg gjerne med #BlimeNRK #blimedansen #sayhi @nrksuper Vi håper dere vil BlimE! 


Har dere noen spørsmål? Kontakt: blime@nrk.no
Feiring av våre lokale idrettshelter!

Postet av Atletklubben Av 1928 den 9. Jul 2022Invitasjon til feiring av Vipers og Sandvolley gutta lørdag 23. juli. Ser att det er midt i ferien til mange, men kan være en gøy ting å gjøre for de som er hjemme, så fint om denne infoen kommer ut til alle.