Hvem er vi, egentlig?

Postet av Atletklubben Av 1928 den 1. Jul 2019

Du har kanskje spurt deg selv; hvem er egentlig disse som sitter i styret i AK28? Noen har holdt seg oppdatert, og vet at det er store endringer i styresammensetningen for sesongen 20/21 Man kan derimot ikke benekte at mange nok ikke kan navngi mange av dem som sitter i styret, og ei heller hvorfor de sitter der. 


Her har du styresammensetningen for 20/21 sesongen.


Silje Kristine Gumpen 
Formann/leder
Adm. sosiale medier 

Jeg heter Silje Kristine Gumpen. Jeg har nå vært i klubben i over 15 år. På privaten er jeg tobarnsmor, gift og i fult arbeid som sykepleier på sykehuset.
Jeg har i mange år fått stort utbytte av å være medlem av klubben, og forsøker nå mitt beste å gi litt tilbake. Bidrar der jeg kan med arrangementer, sosiale medier, med råd og innsikt som tidligere spiller på damelaget, erfaring på senior, og som tidligere trener i klubben. Personlig sitter jeg inne med mange tanker og meninger om hvordan klubben burde være, fremstå og organiseres. Som ny leder har jeg ambisjoner om å bringe frem det beste i klubben, med både prestasjoner og trivsel i fokus.  Tlf: 48152449 

Mail: Siljegumpen@gmail.com 


Knut Stormyr
Økonomiansvarlig 

 I 1998 ble Knut Stormyr en av de tre første æresmedlemmene i klubben.  Knut har betydd mye for klubben og klubbens utvikling. Han har en aktiv spillerkarriere bak seg, blandt annet med KIF i eliteserien som også vant NM i 1980. Han har en lang trenerkarriere og har trent alt fra seniorlag til 10-års lagene.

Sykdom, skade og motgang tiltross, Knut gir seg aldri. Innstatsen han daglig legger i klubben er utvilsomt beundringsverdig, og etter mange år i styret og de senere år som styreleder, har Knut bidratt med å holde hjulene igang i alle disse årene.

Mail: ks@wme.no


________________________________________________________________


Odd von Porat Fiane
Nestleder

Jeg er 64 år, gift og har 3 barn. To av de har vært med i AK -28 og har masse gode venner etter den tiden. Selv har jeg vært i Luftforsvaret i mange år før jeg i 2005 begynte hos Gumpen.

Av interesser har jeg vært aktiv innen flere idretter; militær idrett /skyting, sykkel, badminton og flere ting. Jeg er glad i å få ting gjort og liker å jobbe med barn og unge. Ble med igjen i AK 28 etter mange år, for å gi noe tilbake til klubben

Mobil:   +47 913 53467

E post: odd.fiane@gmail.com


________________________________________________________________


Maren Hærum Mykland 
Sekretær
Smitteverns ansvarlig


Jeg heter Maren Hærum Mykland, er 27 år, oppvokst på Lund. Er Fysioterapeut med spesialistutdanning innenfor barn og unge.

Min håndballinteresse startet allerede i 1.klasse på barneskolen. Har siden den tid spilt i aldersbestemte serier, regionsserie, nasjonal serie (Bring) og senior. Jeg har vært spiller i AK28 siden 13 års alder og jeg er fremdeles aktiv på damelaget. Jeg har vært trener i AK28 i 10 år for aldersbestemte lag. Håndball er noe jeg ikke ville vært foruten.

Jeg valgte å sitte i styret fra og med i år (2019) da jeg kan bidra med et perspektiv innenfra i klubben da jeg både har erfaring som trener og spiller. Som spiller har man opplevd et styre som er veldig fjernt og som nesten ingen kjenner ansikter på, dette er noe jeg veldig gjerne ønsker å gjøre noe med. Det er viktig at et styre er kjent for både spillere, foreldre og trenere, da det skal være lavterskel å ta kontakt med et styremedlem angående saker. Jeg kommer til å bidra for at det skjer endringer på denne fronten. I tillegg er jeg brennende for at alle føler tilhørighet til klubben og at alle hjelper hverandre for å gjøre håndballarenaen til et flott sted å være. Dette er en arena hvor man danner vennskap som varer livet ut, man får minner og opplevelser for livet, man opplever glede og mestring, og det er en arena hvor mange barn får blomstre. Det er viktig at styre bidrar til å skape gode og trygge rammer for alle sine medlemmer, håndball er tross alt en arena hvor mange bruker veldig mye av sin fritiden på.

Jeg vil også være tilgjengelig som styremedlem i henhold til spørsmål angående skadeforebyggende trening, hjelp til «utdanning» i forhold til skader og behandling. Alle er hjertelig velkomne til å ta kontakt og jeg vil stille opp så godt jeg kan. 


Tlf: 951 44 094

E-post: marenmykland@gmail.com


________________________________________________________________


Terje Jochumsen 
Sportslig utvalgs styrerepresentant

Terje Jochumsen,  født 15 oktober 1965. Samboer, 3 barn;  tvillinger på 23 og en gutt på 29.
Jobber som visekonsernsjef i Gumpen Gruppen. Født og oppvokst 100 meter fra Odderneshallen i Sleipnersvei. Spilte i Kif til 1985 før overgang til AK-28 hvor jeg spilte på A laget i 10 år. Har vært trener for herrelaget og damelaget, og 4 år som formann i Klubben. Gikk inn i styret for å bidra til å styrke AK -28 som klubb, en klubb som både for meg og mine 2 sønner har betydd mye.

Mail: Terje.Jochumsen@gumpen.no


________________________________________________________________Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.