All regional kampaktivitet og treninger avlyses

Postet av Atletklubben Av 1928 den 11. Mar 2020


Norges Håndballforbund avlyser all regional kampaktivitet fra og med torsdag 12. mars. 


Vedtaket er fattet av en samlet nasjonal ledergruppe i Norges Håndballforbund (NHF).  Nasjonal ledergruppe, som består av NHFs generalsekretær og regionenes daglige ledere, er samlet på Ullevaal Stadion onsdag for å vurdere de tydelige signalene fra Folkehelseinstituttet i lys av koronavirusets spredning. 

Norges Håndballforbunds vedtak innebærer at all kampaktivitet i det regionale tilbudet stanses fra og med torsdag 12. mars. Dette tilbudet består kort oppsummert av alle serier og kampaktiviteter i regi av Norges Håndballforbund, for begge kjønn og i alle aldersklasser - med unntak av REMA 1000-ligaen, 1. divisjon og 2. divisjon, som sorterer under det nasjonale tilbudet. De tre sistnevnte serienivåene underlegges en fortløpende vurdering med hensyn til videre forløp. 

Vedtaket vil få konsekvenser for opp- og nedrykk i seriesystemet. Norges Håndballforbund vil i løpet av de nærmeste dagene komme tilbake til hvordan dette løses. 


- Dette er ikke noe vi gjør med lett hjerte, og jeg beklager den situasjonen som norsk håndball nå står overfor. Signalene fra helsemyndighetene er imidlertid så tydelige at dagens beslutning fremstår som en riktig avgjørelse, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.


Videre har styret i AK28 i samråd med FHI og NHF besluttet å umiddelbart avlyse alle treninger i AK28's regi. Det vil si at hallene stenges for trening, og trenere får instrukser om å avlyse all felles treningsaktivitet også utenfor halltrening. Foreløpig uvist hvor lenge dette vil gjelde, og vi skal i informere våre medlemmer fortløpende både her på hjemmesiden, og på mail til trenere og foreldre. Mvh. Styret i AK28


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.