Bli med på årets Blime!

Postet av Atletklubben Av 1928 den 28. Okt 2022


NRK Super inviterer alle idrettslag, klubber og toppidrettsutøvere til å danse BlimE-dansen!


Vi danser for vennskap fredag 11. november.
BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje. I utgangspunktet var dette en kampanje rettet mot barn, men de senere årene ser vi at stadig flere voksne også deltar.

Både nødetatene, Hæren og regjeringen har tidligere deltatt i dansen. Vi opplever at BlimE-dansen blir brukt mer og mer på idrettsarrangementer og håper enda flere utøvere vil danse i år! Hvert år lager vi en ny BlimE-sang, med tilhørende dans. Når vi danser sammen skaper vi felles minner og glede, og bedrer samholdet i gruppen. 

- Dette er en perfekt teambuildingsaktivitet, og det er helt gratis å delta! 

Årets BlimE-låt heter «Den Ene» og synges av Selma Ibrahim. Dansen dere lære dere på NRKsuper I NRK TV vil dere finne flere versjoner av BlimE-dansen, blant annet sangen på samisk, i tegnspråkversjon og for ASK-brukere. 

BlimE-låta finnes på flere språk, laget i forbindelse med den internasjonale delen av kampanjen «Eurovision Kids Friendship campaign» 


Slik går dere fram for å delta:
- Øv på dansen frem mot den store BlimE-dagen. Kan dere ikke danse fredag 11.11, så gjør det ingenting hvis dere f.eks. danser noen dager/uker i forveien. Det viktigste er å BlimE!

- Film gjerne dansen og send den inn til oss. Lenke til innsending: https://bidra.nrk.no/BlimE2022 . (innsendingen åpner 31. oktober) BlimE er en vennskapskampanje og skal ikke brukes til egen kommersiell vinkling. 

- Vi klipper sammen noen av de innsendte videoene til en reportasje som publiseres i NRK TV 11. november. Alle videoen som blir sendt inn til oss innen 30. november blir lagt ut på nettsidene våre. 

- Legger dere ut BlimE-dansen i sosiale medier så tagg gjerne med #BlimeNRK #blimedansen #sayhi @nrksuper Vi håper dere vil BlimE! 


Har dere noen spørsmål? Kontakt: blime@nrk.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.