Klubbens økonomi og informasjonsmøte

Postet av Silje Kristine Gumpen den 22. Jan 2024

Våre medlemmer har nylig mottatt en e-post fra vår midlertidige daglig leder, Maren Mykland, som skriver litt om at klubben har havnet i en økonomisk krise i løpet av 2023. Av ulike årsaker hadde ikke styret blitt informert om klubbens økonomiske situasjon, og vi ble naturligvis sjokkerte over resultatet. 


Siden dette styremøtet rundt årsskiftet 23/24 har vi jobbet intenst for å avdekke årsaker og mangler i regnskapet, slik at vi har noe å presentere på årsmøtet og på et informasjonsmøte for våre medlemmer. Vi skal i dag ha et nytt styremøte hvor vi håper å fullføre noen dokumenter, slik at vi har noen svar på medlemmenes mange spørsmål. 


Vi vil innen morgendagen publisere dato for dette informasjonsmøtet, og vi håper så mange som mulig av dere har anledning til å delta, slik at vi sammen kan diskutere klubbens økonomiske fremtid og planer. Det er dere, medlemmene, som utgjør kjernen i klubben, og derfor vil deres innspill og tanker veie tungt.


Vi håper at vi sammen kan finne en bærekraftig løsning for de kommende årene, og at vi med hjelp fra klubbens medlemmer kan få hjulene til å gå rundt i 2024. 


Mvh 

Silje Kristine Gumpen 

Styreleder i AK 2


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.