Bli kjent med oss: Frank Egeland

Postet av Atletklubben Av 1928 den 14. Feb 2023

Frank Egeland


Frank er gift, har fire sønner og arbeider ved UiA institutt for pedagogikk.
Han er også en av de med lengst og mest omfattende håndball-CV i klubben. Han trener for øyeblikket G2014 sammen med sine makkere Ole, Marianne og Julie, men har før dette vært trener for både stort og smått i mange tiår.


Foto: privat


Frank begynte sin håndballkarriere i AK28 da han var 10 år, og tok siden det store steget over til KIF når han ble senior. Med KIF tok han NM-gull i 1980, og kjempet helt i toppen av divisjonen i flere år. I løpet av denne tiden spilte han også både på yngre-landslag og senior landslag. Siden den gang har han vært engasjert i Øyestad som spillende trener og trener i over 20 år, og hatt en nøkkelrolle i utvikling av klubben der.  Etter mange år kom Frank tilbake til Kristiansand, og gjorde comeback som trener for KIF sammen med Ole T.


       - Frank kan sterkt anbefales å ta en prat med for de som skulle trenge tips, nye input eller kloke råd til trening eller kamp.  


NM veteran-vinnere 2006, hentet fra handball.no 

 

Det er også verdt å nevne at han og laget ble norgesmestere for veteranlag i 2006.


 

 

Frank er en kar det er enkelt å ta kontakt med, og møter deg alltid med åpne armer og et lunt smil. Vi er svært takknemlige for å ha deg i klubben, Frank. Bli kjent med oss: Håvard Nordbø

Postet av Atletklubben Av 1928 den 8. Feb 2023

I vår fine klubb har vi mange flotte trenere, spillere, foresatte og foreldre, styremedlemmer, støttemedlemmer og enda flere til.. Den lille klubben vår vokser, og plutselig har ikke alle lenger oversikt over hvem alle er. 


Vi kommer derfor til å ta for oss noen personer i klubben over flere innlegg fremover. Kanskje er det da enda enklere å slå av en prat i hallen mellom treninger, spør om råd eller komme med ros. Vi håper det! 


 

Håvard Nordbø er født i 1982, utdannet som sivil ingeniør og bosatt ikke langt i fra Odderneshallen. Han har tre barn, og for alle tre har han hatt gleden av å være trener for. Han er den dag i dag fortsatt trener for sin sønn på G2016, og sin sønn på G2011.  Han er for mange ett kjent ansikt i hallen, en person det kan være enkelt å ta kontakt med for å slå av en prat. Håvard setter alltid av tid for en samtale, og er kjent for sine mange gode råd og ideer. - For min del er det viktig at klubben er en breddeklubb, som fokuserer på samhold, vennskap og felleskap, svarer Håvard på spørsmål om hva AK28 betyr for han. 


Håvard har aldri spilt håndball aktivt selv, men lært seg å like sporten gjennom gleden det gir å være trener for sine barn. På håndballbanen er det plass til alle, mener Håvard.  


Foto: privat

 


Noe av det Håvard er beryktet for, er det å skape engasjement. Ikke bare en gang har han startet opp lag med en liten håndfull spillere, og på en knips har han engasjert titalls flere energiske gutter som gleder seg til å komme på trening. Han skaper samhold ved å brenne for lagene sine, ved å til enhver tid gi av seg selv og sin tid for at barna skal få opplevelser og lærdom for livet. 


Foto: privat 

 Vi gleder oss til å se hva du får til i årene som kommer, Håvard!