Bli kjent med oss: Frank Egeland

Postet av Atletklubben Av 1928 den 14. Feb 2023

Frank Egeland


Frank er gift, har fire sønner og arbeider ved UiA institutt for pedagogikk.
Han er også en av de med lengst og mest omfattende håndball-CV i klubben. Han trener for øyeblikket G2014 sammen med sine makkere Ole, Marianne og Julie, men har før dette vært trener for både stort og smått i mange tiår.


Foto: privat


Frank begynte sin håndballkarriere i AK28 da han var 10 år, og tok siden det store steget over til KIF når han ble senior. Med KIF tok han NM-gull i 1980, og kjempet helt i toppen av divisjonen i flere år. I løpet av denne tiden spilte han også både på yngre-landslag og senior landslag. Siden den gang har han vært engasjert i Øyestad som spillende trener og trener i over 20 år, og hatt en nøkkelrolle i utvikling av klubben der.  Etter mange år kom Frank tilbake til Kristiansand, og gjorde comeback som trener for KIF sammen med Ole T.


       - Frank kan sterkt anbefales å ta en prat med for de som skulle trenge tips, nye input eller kloke råd til trening eller kamp.  


NM veteran-vinnere 2006, hentet fra handball.no 

 

Det er også verdt å nevne at han og laget ble norgesmestere for veteranlag i 2006.


 

 

Frank er en kar det er enkelt å ta kontakt med, og møter deg alltid med åpne armer og et lunt smil. Vi er svært takknemlige for å ha deg i klubben, Frank. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.