Teller timer til det hele blåses i gang.

Postet av Atletklubben Av 1928 den 3. Mai 2019

I morgen tidlig våkner hundrevis av spente håndballspillere, noen i sine egne senger - andre på skoler eller hotell. De skal alle få gjøre noe av det gøyeste de vet, nemlig tilbringe tid sammen med sine lagkamerater både på og utenfor banen. Dette synes vi er helt magisk å få lov til å være en del av!

Vil du se minnene som ble fanget på kamera fra tidligere år er disse å finne på vår facebookside i bilde-mappene markert som "umbrocup". Ønsker du bilder eller film slettet kan du kontake oss på facebook. 


Vi vil igjen minne om at flere av oss fra klubben vil gå rundt med kamera og ta bilder/film i løpet av helgen. Vi streber etter å innhente samtykke fra samtlige gjenkjennelige personer, men forbeholder oss også forståelsen av at dette er på offentlig sted og håper de nye personvernreglene kan sees på med skjønn.


I morgen tidlig braker det løs og vi ønsker med det GOD TURNERING til alle deltagere.   

Det er naturligvis mange spørsmål der ute blandt spillere, trenere eller foreldre. Disse kan henvende seg til turnering@ak28.no eller i arrangementet på facebook. Mange svar kan du også finne under informasjon i folderen "HUMMEL CUP" her på hjemmesiden


P.S.
Vi setter stor pris på om dere vil `tagge` kjente dere finner på bildene vi poster på vår facebookside. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.