Hummel cup 2022: En stor takk til dere alle!

Postet av Silje Kristine Gumpen den 10. Mai 2022

Hummel cup 2022 ble en brakende suksess!

Turneringen ble den største klubben noen gang har arrangert. Flere lag, flere spillere, flere trenere og flere supportere.  Vi var heldige med været, kampene gikk som de skulle og tilbudene fra aktivitets kveld til pool-party var svært populære. 

Tilbakemeldingene vi så langt har fått fra tilreisende lag og deltakere har vært nærmest utelukkende glimrende. Store og små hadde en innholdsrik, sosial og fartsfylt håndball helg. Fra de aller yngste - til de eldste, ENDELIG etter en lengre tid med restriksjoner og covid, kunne barna møtes på og utenfor banen igjen, kose seg med en helt fantastisk idrett og møtes med sine felles interesser. Hos enkelte barn hadde smilet trolig gått rundt, hadde det ikke vært for ørene. Ja - også de voksne, både trenere og foreldre, så ut til å nyte hall-bråket, fløyta og jubelen på tribunen. Alt dette, og mer til, har vi våre trofaste foreldre, trenere og medlemmer å takke for. Aldri hadde klubben vært i stand til å organisere en slik stor-skala turnering uten deres engasjement. Dere sprengte alle som en skalaen for som var forventet av dere. Det er dere vi skal takke for denne opplevelsen, for hva barna sitter igjen med etter denne helgen, for slitne håndball ben og en stor opplevelse rikere. Vi er evig takknemlig for dere. Vi har allerede startet planleggingen til neste års turnering. Vi håper og tror at den kan bli minst like bra som årets, men til det trenger vi hjelp. 
I løpet av helgen som var snakket vi flere med personer som kunne tenke seg å delta i større grad i turneringen, enn de allerede gjør. Det er uten tvil også noen som har tanker om hvordan ting kan gjøres bedre, mer effektivt eller strukturert. Eller har helt nye ideer og forslag til neste års turnering. 
Vi trenger DEG! 

Send en mail til formann@ak28.no eller siljegumpen@gmail.com om du kunne tenkte deg å delta. Det være seg noen ekstra timer akkurat turnerings helgen, eller en større, eller mindre rolle inn i det administrative. Hva med ett forslag eller tilbud på hva akkurat DU er god på, og kunne tenke deg å hjelpe med? 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.